sportkeuzen

Fitness & activiteiten

Fitness

U kunt bij ons vrij trainen in de fitness ruimtes Wij kunnen eveneens een schema voor u maken en u begeleiden in de gestelde trainingsdoelen.Wij hebben diverse krachttoestellen, dumbels , barbels etc in de fitness beschikbaar.

Cardio fitness

Voor de cardio fitness beschikken wij ook over diverse apparatuur. U kunt de ” warming up ” doen, of Uw conditie verbeteren op de loopband, crosstrainer, steptrainer, roeiapparaat en fiets. 

Pumping fitness (groepstraining)

Deze groeps-workout is bedoeld om uithoudingsvermogen en kracht van de spieren te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieen te verbranden. Er wordt getraind op muziek.

Indoor cycle (groepstraining)

Dit is een pittige groeps-workout op een spinfiets. Met deze workout  bouw je een enorm uithoudingsvermogen op. Je werkt je zelf letterlijk in het zweet en verbrandt behoorlijk wat calorieën. Fietsen saai? Bij deze  training wordt je mee genomen door de zorgvuldig uitgekozen muziek.

Circuit workouts

Bij de circuit-workout train je het 1e half uur op cardio-apparatuur  (bv: loopband, crosstrainer, stepper, etc.) waardoor je een beter uithoudingsvermogen krijgt. Het 2e gedeelte van deze workout  bestaat uit krachtoefeningen op toestellen die in een circuit zijn opgesteld.  Met  behulp van die fitnesstoestellen traint u het gehele lichaam op spierkracht  en  uithoudingsvermogen.

Circuit workouts 55+

Bij de circuit-workout train je het 1e half uur op cardio-apparatuur (bv: loopband, crosstrainer, stepper, etc.) waardoor je een beter uithoudingsvermogen krijgt. Het 2e gedeelte van deze workout bestaat uit krachtoefeningen op toestellen die in een circuit zijn opgesteld. U traint onder begeleiding van een fitnesstrainer het gehele lichaam op spierkracht en uithoudingsvermogen.

Gladiator workouts (Bootcamp)

Dit is het high intensity (groeps)fitnessworkout. Het bestaat in de basis uit 3 fitnessformats die alledrie specifieke bootcamp fitness-eigenschappen benadrukken en perfect zijn om te  periodiseren. Inhoudelijk hebben de workouts gemeen dat ze de hormoonhuishouding op de juiste manier beinvloeden. Daarbij zijn ze zorgvuldig ontworpen om zowel kracht, cardio en core te trainen op  een functionele manier.

Cool running

Hardlopen is hotter dan ooit! Dit programma zorg ervoor dat u blessurevrij naar mooie resultaten leidt. In dit programma is kracht- , stabiliteit-  en looptraining geïntegreerd. Wat van u als deelnemer een tevreden, enthousiaste en blessurevrije loper maakt. Deze training is in de bootcamp training geïntrigeerd

Crosstraining

CROSStraining is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CROSStrainen is om niet te specialiseren in een specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensieve training, een workout of the day (WoD) van 10 à 20 minuten. Vaak worden de resultaten van deze WoD op een whiteboard bijgehouden om een competitie-element aan de training toe te voegen.

Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, auto- tractorbanden, zandzakken, touwen, TRX etc. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CROSStraining is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Jeugdfitness

Fitness (voor de jeugd) onder continue begeleiding van 1 van onze trainers.

Personal training

Ook bieden wij personal training per 50 minuten aan. Hiervoor gelden andere tarieven dan het “normale” lidmaatschap.

marathi sex stories
gracie and stepbro bangs for good vibes. desi kahani horny teen takes class and gets fucked.
india summers doggy style.sex story in hindi