Over ons

Beachweb Sports Renesse

Beachweb Sports Renesse is een veelzijdig sportcentrum voor zowel de plaatselijke bevolking als voor de vele toeristen die jaarlijks Renesse aan Zee bezoeken. Op 25 juni 2002 werd Beachweb Sports opgericht door Panda van der Holst, die van haar grootste hobby wederom haar werk wilde maken. Op het moment van oprichting bestond dit sportcentrum slechts uit de afdeling Fitness. Dit werd binnen een jaar uitgebreid met groepstrainingen, waardoor ook groepslessen als bodypump en spinning konden worden aangeboden.

Hiermee was de koek nog niet op voor Panda, want in 2004 werd ook de afdeling Fietsverhuur toegevoegd aan Beachweb Sports. Toeristen kunnen fietsen, toebehoren voor kinderen (fietskarren, kinderzitjes), E-bikes etc. bij ons op locatie huren. Daarnaast werken wij samen met diverse campings en hotels, waarbij wij de fietsen en toebehoren ook op locatie kunnen leveren.

In 2017 vond een uitbreiding plaats van het pand. Hierbij werd de trainingsruimte vergroot, waardoor het aanbod van groepstrainingen kon worden uitgebreid met onder andere Cross- en diverse Circuit-trainingen. Tevens werd in datzelfde jaar de afdeling Nutrition toegevoegd aan Beachweb Sports, waardoor ook trainingsprogramma’s met voedingsadvies konden worden aangeboden.

Om onszelf te blijven ontwikkelen op het gebied van sport volgen wij jaarlijks o.a. workshops en cursussen, voedingstrainingen, EHBO- en een BHV-cursus. Hierdoor blijven wij up-to-date.

De meest recente ontwikkeling is dat Jeroen Ris per 1 januari 2020 mede-eigenaar is geworden. Na meer dan een decennium werkzaam te zijn geweest als werknemer binnen Beachweb Sports, zijn wij onze samenwerking gaan intensiveren en dragen wij zorg met het hele team dat de kwaliteit en continuïteit van het bedrijf gewaarborgd kan worden.

Ons team

Panda van der Holst

Ik ben Panda van der Holst. Ik ben topsporter geweest in de worstelsport en heb daarnaast powerliften en bodybuilding beoefend. Ik heb een sportopleiding gevolgd waarbij ik de volgende vakken heb behaald: fitnessinstructeur, zweminstructeur, recreatie-sportinstructeur, gehandicapten-sportinstructeur, sportmasseur. Ik heb tijdens de opleiding nog diverse workshops gedaan oa: skiën, zaalsport, kanoën & klimmen.
Ik ben vanaf mijn 16e werkzaam geweest in de fitness van mijn ouders. Daarna heb ik eerst 2 jaar ervaring opgedaan in een fitness in Rotterdam om vervolgens samen met mijn ouders een tweede fitness, “ Referee”  in Alblasserdam op te starten.
Vanaf mijn 23e levensjaar ben ik werkzaam geweest bij de Politie Rotterdam Hier heb ik in diverse teams, zoals het fietsteam, straatoverlast team, drugsteam en in de Mobiele Eenheid mogen werken. Ook hier heb ik vele trainingen genoten.
In 2002 ging het ondernemersbloed toch weer borrelen. Van mijn hobby mijn werk maken. Ik zag de mogelijkheid om de fitness in Renesse op te starten. Zo’n mooi en groeiend dorp heeft toch zeker ook een fitness nodig? Ik vind van wel. Dus ben ik gestart met “Beachweb Sports”.
Ik vind het leuk om mensen te helpen naar een  gezonde actieve leefstijl . Ik ben mensen gaan begeleiden in de fitness en verzorg met heel veel plezier gecertificeerde groepstrainingen zoals: spinning, body pump, funtional training, The gladiator workouts, The gladiator workouts Bootcamp, The gladiator workouts Garage, “Cool” running instructie, en CROSStraining. Onlangs heb ik de Personal Training Pro Flexibility en de  opleiding  flexibiliteit en stabiliteit gevold. In 2017 ben ik samen gaan werken met Connie Huibregtse (voedingscoach bij Herbalife). Door deze samenwerking heb ik veel geleerd over voeding in combinatie met sport, waarna ik eveneens onafhankelijk voedingscoach bij Herbalife ben geworden. Als voedingscoach volg ik maandelijks trainingen.

Jeroen Ris

Ik ben Jeroen Ris. Op mijn 15e heb ik voor mijn opleiding een stage gedaan bij Beachweb Sports BV. Vanaf mijn 16e ben ik, in de school vakanties en in de weekende het  Beachweb Sports team gaan versterken. In eerste instantie hoofdzakelijk in de afdeling fietsverhuur.
De afdeling fitness sprak mij erg aan. Na een interne opleiding ben ik werkzaamheden in de fitness gaan doen. Ik heb diverse cursussen en fitness gerelativeerde workshops  zoals: De opleiding: The gladiator workouts, The gladiator workouts Bootcamp, The gladiator workouts Garage, The gladiator workouts Kits,  “Cool” running instructie, en de opleiding CROSStraining gedaan. Ik doe met veel plezier de instructie in de fitness. Binnen Beachweb Sports hadden wij de ambitie de doelgroep jeugd uit te breiden. Dit heb ik vijf jaar geleden opgepakt. De jeugd van 13 jaar tot en met 16 jaar train ik. Voor de lichaamshouding bij de jeugd is fitness een goede sport. Echter moeten de houding bij de oefeningen goed zijn en de oefeningen op een goede manier  uitgevoerd worden.
De opbouw in de training met gewichten moet “ zeker voor de jeugd”  juist zijn.  Ik hou deze groep dan ook nauwlettend in de gaten, Naast de fitness instructie geef ik regelmatig training in een van de groepstrainingen. Na de opleiding CROSStraining heb ik in december 2018 de Personal Training Pro Flexibility gedaan. En 2019 de opleiding  flexibiliteit en stabiliteit.

Tessa Koppelaar

Ik ben Tessa Koppelaar. Vanaf het begin train ik in de fitness bij Beachweb Sports. Naast mijn baan bij de Jonkerfun shop te Renesse, verzorg met veel plezier de groepstraining pumping fitness bij Beachweb Sports.

Renata van der Palm

Ik ben Renata van der Palm. Mijn beroep is psycholoog bij BTSW in Burgh Haamstede. Verder werk ik, vooral in de drukke zomerperioden ondersteunend mee in het team van Beachweb Sports.  In het verleden heb ik de groepstraining Zumba en Step aerobic gegeven. De opleiding Cool running heb ik ook gevolgd.
marathi sex stories
gracie and stepbro bangs for good vibes. desi kahani horny teen takes class and gets fucked.
india summers doggy style.sex story in hindi